Home > News & Events > Industry News

Industry News

Spor Amaçlı (Skorbord) LED Ekran Kiralık LE
Spor Amaçlı (Skorbord) LED Ekran
 
 

Stadium larda bulunan LED display ekranları ile skor, oyun süresi, canlı yayın gösterebilme, reklam filmleri oynatma, yarışma bilgileri yönetimi, ses ve görüntü senkronlu TV yayınları gibi içerikleri gösterebilirsiniz.

Bu özellikleri sayesinde Stadium LED display ekranları kullanıldıkları stadlarda çok büyük ölçekli şampiyonaların oynanmasını sağlamaktadır.

Stadium LED display ekranları genellikle futbol sahalarında, basketbol salonlarında, olimpik yüzme havuzlarında, atletizm,  traplen atlamalı spor şampiyonalarında kullanılmaktadır. 

Stadium LED display ekranların en önemli özellikleri aşağıdaki gibidir:

1. Görüntüleme Özelliği: Tüm uluslararası dillerdeki görüntü ve yazıları gösterebilir. Ayrıca canlı olarak ulusal yayınlarda başarıyla gösterilebilir.

2. Skor ve Zaman Özelliği: Elektronik ekipmanları ile sport led display ekranda basketbol ve voleybol müsabakalarında ortaya çıkan zaman ve skor durumlarını anında görüntülenebilmektedir. Maç yapan takımların isimlerini, gol olması durumunda bunun gösterilmesi, skor yapan oyuncuların adlarının gösterilmesi, değişiklik bilgileri, kırmızı ya da sarı kart olduğunda bunun gösterilmesi gibi bilgiler izleyicilere gösterilmektedir.

3. Bilgi İşleme Özelliği: Skor ve faul olması durumunda otomatik olarak bunların eklenilmesi, atletizm şampiyonalarında atletlerin koşu süreleri ve ekranda tebrik yazısı gibi bilgiler anında gösterilebilir.

4. Acil Durumda Kullanım Özelliği: Sport LED display ekranlar kullanıldıkları ülkede hernagi bir acil durum, afet gibi bir durum olması durumunda, insanlara belirtilmesi gereken bilgileri ve acil durum çözüm planlarını internete gerekmeksizin gösterebilir.

 

Sport LED Display ekranlar iki farklı türdedir:

LED Display Scoreboard ekranlar.

- Perimeter ( Saha kenarı ) LED ekranlar.

 

Kiralık LED Ekranlar

 

RENTAL LED DISPLAY EKRAN 

 

 

Rental ( Kiralama tipi)  LED Display Ekranlar bir çok konserde, organizasyonlarda, broadcast kanallarında başarıyla kullanılmaktadır.

 

Rental LED Display Ekranlar; indoor ve outdoor led panel, curtain wall led panel, mesh led panel giibi farklı seçenekleri bulunmaktadır.

 

Rental tip LED Display Ekranların en önemli özelliği istenilen her yere kolayca götürülebilmeleri ve hızlı bir şekilde kurulabilmeleridir.

 

 

Fixed LED Display ekranlardan farklı olarak, rental tip led ekranlarda çok hızlı kurulum yapılabilmesi için hanging (asma ) aparatları bulunmaktadır.

 

Kullanıldığı yerlerde uzun süreli ve sabit kullanılmadığından dolayı, rental led display ekranlar özel tasarımlı dayanıklı  kasalarla üretilmektedir.

 

Rental LED Display Ekran Kasa Yapısı Diagramı: 

 

Rental LED display screen

 

Rental LED display screen

 

 

 

En çok tercih edilen outdoor rental LED display ekran modelleri: P8mm, P10mm, P12mm, P16mm  full color video led ekranlardır.

 

En çok tercih edilen indoor rental LED display ekran modelleri: P4mm Black LED, P5mm Black LED, P6mm, P8mm  full color video led ekranlardır. 

 
 
Previous page: Arc, Curve LED Display Ekran Sistemleri ış Bükey Next page: Reklam Amaçlı LED Ekran Advertising
Visit HTL Product Center (Phone: +86-13714518751 )
Contact Us
China/Headquarters

Phone: +86-755-36626032
Mob: +86-13714518751

Hong Kong Subsidiary

7/F, Mong Kok Road
NO.33 Kowloon,Hongkong

Email Contact

Enquiry: [email protected]
Sales: [email protected]
Service: [email protected]

Copyright © 2014-2016 HTL Display Group Co.,Ltd. All Right Reserved.  Privacy policy | Sitmap